Leven met hersenletsel: webinar voor patiënten, naasten en andere geïnteresseerden - 19 januari 2023

dinsdag 13 december 2022

Wij nodigen u uit voor de derde webinar in de reeks ‘Ik en mijn gezondheid’. In deze webinar is het thema: Leven met hersenletsel.

Gezond

Een chronische aandoening of beperking in het functioneren kan grote invloed hebben op het leven. Toch kan er mogelijk meer dan u zelf denkt. In de reeks webinars “Ik en mijn gezondheid” praten we dan ook over gezond leven met een aandoening of beperking en niet over ziek zijn. We kijken naar wat wèl kan en helpen u te ontdekken waar mogelijkheden liggen. Ons motto is “Haal het beste uit jezelf” en wij helpen u dat zo goed mogelijk te doen. In iedere webinar staat gezond leven centraal. We bespreken dit steeds in relatie tot een ander ziektebeeld, telkens samen met ervaringsdeskundigen. In de nieuwe webinar staat “Leven met hersenletsel” centraal.

Programma
Tijdens de webinar gaan we in gesprek met (ervarings)deskundigen op het gebied van revalidatie en de chronische fase na hersenletsel. Aan bod komen vragen als: Wat zijn de gevolgen van hersenletsel? Wat heeft hersenletsel voor impact op je dagelijks leven? Wat kun je zelf doen om de impact te verkleinen? Waar vind je hulp als het zelf niet lukt? En wat zegt de wetenschap erover?

Doelgroep
Mensen met hersenletsel en hun naasten. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom.

Datum en tijd
Donderdag 19 januari 2023, 18:30-19:30 uur.

Deelname en aanmelding
Deelname aan deze webinar is gratis. We vragen u wel vooraf aan te melden via het aanmeldformulier. In de loop van januari 2023 ontvangt u via e-mail een link om aan de webinar deel te nemen.